31 Mayıs 2014 Cumartesi

Son Cengiz Aydın “Haddimden Bildiriyorum” Çıktı.


Düşündükçe buluyor insan katilin uşak değil; tekerleklere saklanmış uzun yollar olduğunu. Çok katil tanıdım, çok öldüm… Katillerimin görev bilinçlerinde bilinçlendim.
Elimi cebime atıyorum; “olmamışsın sen”  yazılı notlar çıkıyor cebimin boşluğundan… Seneler boyunca olduğumdan utanıyorum. Ellerim, elini çekmiş benden. Tüm sosyo-ekonomik ilişkilerden iğreniyorum.  Yalana bandırılmış bir çağın yeraltı şehriyim. Kaç yalana daha inanacak kadar gerçeğim, bilmiyorum.
Beni iç yalandolu bölgene defnet ve sahtece ağla, ağla ki; ahmaklığım yeşersin, örnek olsun. Yıllar sonra bir dedikodu masasında övülmek istersen; benden kimliğine trafik kaçmış kaza olarak bahset.
Aklıma düşeni ne zaman geceye bölsem; “sen” eder karnemde… Şarkılar sınıfta kalmışlığımdır.  Ayaklar aptalsa yolların suçu yok, biliyorum. Hayat bazılarını kaç birası varsa o kadar mutlu eder, biliyorum.
Ne kadar çok sevmişim… Unut unut bitmedin.

25 Mayıs 2014 Pazar

23 Mayıs 2014 Cuma

Son Cengiz Aydın “Haddimden Bildiriyorum” un çıkış tarihi 2 Haziran.

“İstediğin yalanın göbeğinde uyu. Dilediğin bulmacanın içine gizlen. Sonra çık ortaya yüzüme tükür! İnan ki umurumda değil; benim aşktan anladığım sensin.
Dilimde tüy biter, çilek yetişir, ağaçlar çiçek açar, gün gelir sen bitersin ama kulakların duvar; duymaz sevişlerimi.
O kadar kal hakkım var ki sende; gel gel ödeyemezsin.”

22 Mayıs 2014 Perşembe

"Son Cengiz Aydın / Haddimden Bildiriyorum" çok yakında tüm kitabevlerinde

İlk kitabım “Aşk buralara NAH uğrar”ın ardından uzun zaman geçti dostlar... Hayata dair ne varsa yaşamaya ve yazmaya devam ettim. Şimdi yazdıklarımı okutma vakti. Şimdi okuyup düşünme, düşündükçe delirme vakti. Yeni kitabım “HADDİMDEN BİLDİRİYORUM” çok yakında Tüm D&R mağazaları ve kitabevlerinde... Agresifçe istemeye hazır olunuz.